Räkätauti iski muhun sitten loppuviikosta, ja halusi laittaa mut sänkyyn makaamaan, vähän jouduin taudille antamaan periksikin ja välillä lepäilin. Kuitenkin, koska oli viimeinen viikko, kun pääsin tanssimaan, olin pakotettu:) käymään stepissä ja jatsissa, ja hyvästelemään kaverit. Muuten sitten yritin lepäillä ja tehdä viimeisiä kouluhommia, jotka edistyvät kovin hitaasti motivaatiopulan vuoksi.

Eilen olikin sitten "Féte de la cité" eli sellainen kevätrieha tällä kampuksella, ohjelmaa oli aamusta yönpikkutunneille asti. Mäkin kävin vähän esiintymässä meidän steppiryhmän kanssa, sellainen ihan muutaman minuutin esitys esitettiin tuolla päätalon edessä. Ilma oli mitä mahtavin, joten kyllä nyt kelpasi.

633058.jpg

Kun olin saanut jumppailtua, menin sitten vaihtamaan vaatteet ja siitä kiirehdin Brasilialaisten talolle, siellä sitten hengailtiin hetki ja maisteltiin brasilialaisia herkkuja, kunnes siirryttiin nurmelle ottamaan aurinkoa. Illan bändit aloittivat harjoittelemisensa, joten siinä nautittiin auringosta, pelailtiin korttia ja kuunneltiin musaa. Jossain vaiheessa haettiin lisää vaatetta, ruokaa ja juomaa ja jatkettiin istuskelua. Kahdeksalta bänditkin aloittivat oikean show'nsa ja aah, ihanaa: hyvää musaa, tanssia ja iloisia ihmisiä. Juhalat jatkuivat aamun asti ties mihin saakka, koska minä väsähdin siinä kahden jäljestä ja sirsin itseni unten maille. 

633051.jpg

Tänään aamusta vähän puuhailin tässä kotosalla ja sitten lähdin Louvren juurelle jumppaamaan. Edelliskerralla, kun yritin mennä se oli peruttu sateen vuoksi, mutta tänään aurinko paistoi ja väki puuskutti helteessä. Ei ollut hassumpaa jumppailla kun EIffel näky taustalla ja edessä oli Louvre, ei Poronrannan puistojumpissakaan mitään vikaa, mutta tää oli aika mainio. Pääsinpä monen turistin kuvan kohteeksikin :D. Ainut huonopuoli oli, että unohdin rasvata itteni ja kärähdin!

Enpäs voi laittaa vielä kuvia tänne, kun mun kamera on tuolla Mariaanan huoneessa, mutta kun saan sen niin lisäilen:).