No niih, ei se Kimmon saapuminen tänne käynytkään niin helposti kun oli tarkoitus. Kun lento tosiaan oli lopulta niin paljon myöhässä ettei Kimmo ehtinyt junaan, ja joutui sitten ottamaan yöbussin ja vaihtamaan Chateleella ja eihän se yöbussikaan ihan mun luokse tuu, joten menin sitten Porte d'Orleansiin vastaan. Kaiken tämän jälkeen oltiin sitten minun luona joskus kolmen jäljestä eikä ollenkaan ennen kahtatoista niinkuin oli tarkoitus, noh, pääasia, että kulta pääsi perille kuitenkin.

Lauantai aamuna mä en kuitenkaan pystynyt nukkumaan pitkään, kun aamurytmi on niin sitten se on. Siinä silti kuitenkin vähän löhöiltiin, mutta ennen kahtatoista lähdettiiin kuitekin kaupunkiin. Vähän ostoksille ja kävelemään. Lopuksi suuntasimme vielä krepeille herkuttelemaan, mutta reippailun ja huonosti nukutun edellisen yön jälkeen oltiinkin sitten aivan poikki ja nukkumatti kutsui jo aikasin.

Sunnuntaina päätettiin kiertää kaupunkia oikein kunnolla ja aamusta lähdettiin liikkeellle ja illalla palattiin kotiin. Kierreltiin ympäri Pariisia ja koluttiin myös paikkoja, joissa mä en ollut käynyt. Lopuksi mentiin vielä Eiffelin juurelle makoilemaan ja pelaileen korttia. Sitten nälkä alkoi kurnia masussa ja suunnattiin Latinalaiseen kortteliin illalliselle, herkullinen vuohenjuustosalaatti kruunasi päivän.  

578323.jpg