Lauantaina aamupäivästa mentiin sitten kahville Terhin ja Danielin kanssa uusi Starbucksin banaanisuklaa frappucino oli oikein hyvä valinta:D. Tästä lähdimmekin sitten shoppamaan ja Kimmo raukka joutui kouluamaan mun kanssa yhden jos toisenkin putiikin. Mutta ei ihan turhaan sillä löysin vaikka mitä mukavaa:). Kengät (ylläri), jotka sopi hienosti mun yhteen mekkoon, muutaman topin, housut, korvikset ja mikâ parasta juhlamekon MIK:in (materiiali-insinöörikilta) 15-vuotis pippaloihin, jotka on toisaan ensi keväänä, mutta olinpa kerrankin ajoissa ja mekko oli juuri MIKin väreissä. Ei ehkä laadulla pilattu, mutta ei hinnallakaa, ja eihän naiset voi kuitenkaan samaa mekkooo monesti kâyttää niin ei ainakaan tarvi montaa kertaa kestää:).

Shoppailun jälkeen poikkesimme syömässä ja sitten suuntasimme kotiin, koska oli tarkoitus käyttää mun telkkua Euroviisujen tölläämiseen. Ja kuinkas sitten kävikään, ainut kerta kun olisin halunnut sitä katsoa, niin tämä kyseinen kanava päätti olla sitten näkymättä. Kimmon lukuisista viritys yurityksistä huolimatta ei sitten onnistuttu telkusta viisuja katsomaan. Onneksi YLEn sivuilta sitten löytyi linkki viisujen katsomiseen, mutta pakko kyllä tunnustaa että mä nukahdin ennen kun ne pääsi lopppumaan. Kuulemma oli kysynyt, kun Kimmo tuli nukkuun, et kuka voitti, mutta en muistanut kyl aamulla enää:D.

Sunnuntaiaamun tappelin taas koulujuttujen kanssa, kunnes lähdettiin lounastaan. Lounaan jälkeen ajateltiin mennä vähän istuskelemaan Parc Montsourisiin, mutta yhtäkkiä iski kamala myrsky, kuin tyhjästä ja kastuttiin läpimäräksi, palattiin sitten kotiin. Eipä siellä kauaa kuitenkaan ehditty olla, kun lähdettiin sitten vieraiden vaihtoon. äiti, isi ja Laura siellä jo suuntasi junalla kohti Pariisia, joten lähdettiin vastaan. Niitten kanssa samalla koneella oli tullut Euroviisuvoittaja joukkoineen, hauskaa!!

Eipä siinä sitten ehditty, kun viedä äitin ja isin tavarat hotellille, suunnata porukalla mun luokse, hengähtää hetki ja sitten lähdettiin kullan kanssa kentälle. Saatoin Kimmon kentälle ja palasin sitten äitienpäiväillalliselle. Käytiin herkuttelemassa Latinalaisessa korttelissa ja sitten Lauran kanssa mentiin mun luokse ja äiti ja isi suuntasi hotelliin. Uni maistui pitkän päivän jälkeen.

Tänään taas nyt tässä teen meidän projektityötä, kuten näkyy ja ilta kulutetaan lukemiseen, huomenna tiedossa 4 tenttiä, joten illalla voi tulla kiirus:D.