Eilinen iltapäivä kuluikin sitten pyykkituvassa, vaikka ihmeellisen nopeasti se hoitui. Kahdessa tunnissa oltiin jo saatu kaksi koneellista hoidettua, ennätysmäistä täälläpäin :D Tämän jälkeen mentiin syömään tohon kampuksen ravintolaan, ja siitä taas kävelemään. On niin mukavaa käppäillä ympäriinsä ja nauttia mukavista illoista. Iltamyöhään siellä menikin ja, kun tultiin kotiin painuttiin pehkuihin.

578330.jpg
Tässä kuva ihanasta pyykkituvasta :D

Tänään mulla oli lyhyt päivä vaan kasista kahteentoista koulua, joten Kimmo tuli koululle kahdentoista jäljestä ja ruokalan kautta mentiin tutustumaan Evoluutio museoon. Se on ihan koulun ruokalan lähellä, ja olen monesti miettinyt, että pitäisikö poiketa ja nyt saimme aikaiseksi. Se oli erinomainen, tilapäisenä näyttelynä oli kärpäsnäyttely :D, joka oli ihmeellisen mielenkiintoinen ja tuli nähtyä sitten yhden jos toisen näköistä surriaista. Kamalan isoja kärpäsiä sitä onkin olemassa! Ja tiedättekö, että kuolleet kärpäset lisäväät ekomassaa 7 kg/hehtarilta vuodessa:D, kaikkee tärkeetä siellä oppi. Evoluutiomuseon puoli kostui sitten sukupuutotonkuolleista eläimistä, ja eläinten kehityksestä yms. Siellä olisi voinut kuluttaa useammankin tunnin, mutta koska ulkona oli kuitenkin nättiä niin ei viitsinyt koko päivää siellä olla.

578335.jpg

Ulos suunnistaessa pääsikin suoraan Jardin des Plantsiin, joka on eräänlainen kasvitieteellinen puutarha, mutta valitettavasti kaikki kukat eivät vielä olleet oikeen puhjenneet. Istuskeltiin kuitenkin hetki siellä josta jatkettiin matkaa 2ulkoilmaveistosnäyttelyn” ohitse Institut de monde Araben luokse. Siellä vain pyörähdimme, ja katsastimme kaupan. Lopulta alkoi kahvihammasta kolottamaan ja istahdimme Saint German des presiin sumpille.

578344.jpg