Eilen sitten yritin kovasti ahkeroida kouluhommia, mutta pääasiassa se meni tietokoneruudun tölläämiseksi ilman minkäänlaista tulosta näytöllä. Kuitenkin iltaan asti istuin ja puuhastelin, kunnes sitten lähdettiin Carolinan kanssa kahville, ajateltiin että hyvä vähän käppäillä ja sitten nauttia kahvit:).

Kun palattiin takas asuntolalle oli Gabriel ja Marjaana keksinyt, että lähdetään Musée Rodiniin. Oli museoiden yö, joten suuriosa Pariisin museoista oli auki yhteen asti ja ilmaisia. Musée Rodin oli oikein hieno ja sinne oli tehty upeita valosommitelmia veistosten ympärille.Olimme siellä yhteen asti, jonka jälkeen suuntasimme takaisin kotiin.

601191.jpg

601196.jpg
Minulle Rodin on aika tutematon kuvanveistäjä, mutta tämän teoksen tunnustan jossain nähneeni. "Ajattelija" taitaakin olla hänen kuuluisin teoksensa.

Tänään aamulla olin skarppina menossa jumppaan Louvren vieressä olevaan puistoon, kun siellä piti olla jumppatapahtuma, mutta koska satoi niin olin sitten ainut innokas ja sitä ei pidetty. Voihan rähmä sentään, ei satanut kovaa, joten hölmöjä ihmisiä, olisi sitä voinut tihkussa hyppiä, jouduin sitten palaamaan kotiin ja huhkimaan ihan yksikseni tuossa lattialla.

Sitten sade jatkoi päivän pilaamista, koska oli tarkoitus mennä Terhin synttäreiden kunniaksi piknikille, mutta eihän tonne sateeseen sitten viitsitty mennä, mutta onneksi keksittiin ratkaisu tähän ja mentiin sitten Memon luokse pitämään piknikiä. Terhi oli ostanut herkulliset ruuat ja juomat ja nautittiin herkuista ja jutusteltiin.

601201.jpg