Oon nyt todella ottanut tavaksi, että ensimmäinen homma minkä teen, kun pitïsi tehdä projektia niin on kirjoittaa blokia:). Mutta päivittyypä bloki sitten mukavasti. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen päivä alkoi siis neljällä tentillä ja mä olisin tarvinnut enemmän aikaa, jotta olisin ehtinyt vastaileen kaikkiin, mutta katsotaan nyt toivottavasti pääsisin läpi. Tenttien jälkeen iltapäivä oli vielä yrityspeliä ja nyt meidän Laïva yhtiöllä menee hyvin:D. Huomaatkaa hieno nimi, pojat halusi jonkun suomalaisen sanan yrityksen nimeksi, ja yksinkertaisesti valittiin laiva, kun se kerran valmistaa laivoja:).

 

Juuh, no kun vihdoin koulusta pääsin, niin kiitelin äidin; Laten ja isin luokse hotellille ja siitä lähdettiin sitten kenkäshoppaan, kun Laura halusi. Ja niin siinä sitten kävi, että yhdestä kaupasta ostettiin 7 paria kenkiä:D. Se myyjä katto silmät pyöreenä ja piti meitä varmaan hulluina:D. Mutta nopesti kolme naista nyt 7 kengät löytää ja oikeestaa Laura osti vähän tuliaisia myös.

 

Kun oltiin aikamme kierrelty, lähdin käymään kotona ja äiti ja Laura palasi hotelliin, koska Liisa ja Heikki oli juuri saapumassa myös tänne (äiskän sisko ja sen mies). Mun piti tehdä hommia vähän kotona, mutta en sitten voinutkaan kun unohdin yhden tiedoston kouluun, joten lähdinkin sitten syömään mukaan.

 

Kuinkas sitten kävikään, päätettiin mennä oikein hienoon ravintolaan, tyyriiseenkin sellaiseen. Menu oli sen näköinen, että en juuri tajunnut kovinkaan paljoa, kun oli kaikkea kummaa. Liisa päätti sitten, että valitaan jotain vaan:). Oltiin että juu, hauskaa!! Budan noir, päätettiinn sitten valita. Sana kuulosti tutulta, muta en saanut päähäni mitä se voisi olla, ja lopulsta sitten tuli lautasella mustaa makkaraa:D. Oikeeta ranskalaista gourmeeta, vaikka oli se oikeasti tosi hyvää, mutta oli vaan vähän huvittava tilanne. Noh, ruoka maistu kuitenkin ja masut tuli täyteen.