Hehee, tuli heikopterin esittely pidettyä. Proffa sanoi "olet selvästi tsempanut tähän aiheeseen". Juu jep jep, en kirjoittanut ite sanaakaan, kiltit toverini tekivät mulle slidet ja keroivat mitä sanoa. Mutta proffa jatkoi "ensi viikon tentistä, et kyllä varmaan pääse läpi:D": No, tottahan se on, kun en oo tehnyt mitään enkä tajunnut mitään niin en kylä voi tenttiä läpäitstä, mutta alan murehtiin siitä sitten lähempänä ensi keskiviikkoa.

Eilen heti kun pääsin koulusta suunnattiin siis joukolla ostoksille ja sitten Luisin ystävän Sadrianin luokse, joka asuu Maison de Danmarkissa, muutaman sadan metrin päästä meidän talosta. Tehtiin tortijas espanjoolas:D eli vain kananmunaa ja perunaa ja suolaa sekaisin ja pannulle. Lisäksi tehtiin vähän leipiä ja jälkkäriksi mansikkamaitoa, nam! Mansikoitten myyntisesonki on nyt alkanut, kun niiitä saa jo joka kadunkulmasta ja onneksi aika dulliseen hintaan, niin saa nauttia, vaikka eihän ne Suomen mansikoita päihitä mitenkään. Noh siinä sitten syötiin ja jutusteltiin ilta myöhiin.

544091.jpg

Tänä aamuna herätessäni en sanut silmiä sitten auki. Jo eilen ne rähmi pahasti ja kurkku oli kipeä, mutta aamulla rähmä li liimannut ne kiinni ja piti mennä pesemään namaa, jotta silmät aukeisi. Myös kurkkua koski ja aivastutti, en tiedä olenko tullut kipeäksi vai allergiseksi, mutta jotain on vialla, toivotaan että menee ohi.