Perjantaina olin aivan kuoleman väsynyt koulun jälkeen, kun en torstaina sittenkään päässyt aikasin nukkumaan, kun Daniel teki visiitin mun huoneeseen ja jutusteltiin ilta myöhään. Perjantaina päästiin kuitenkin odotettua aiemmin koulusta ja sain ottaa päiväunet ennen illan tehoreeniä. Nukuinkin sitten melkein kolme tuntia kolmesta kuuteen:D, mutta hyvä näin koska jatsin jälkeen suuntasin vielä lähibariimme Fleurussiin, jossa neloskerroksen pojat piti musashowta. Me oltiin isolla porukalla kannustamassa ja osa meistä päätti mennä myös mikkin laulamaanJ. Kaikella kunnioituksella ystäviäni kohtaan, osan olisi kuitenkin kannattanut jätää yleisön edessä laulaminen välistä:D, mutta hauskaa oli.

Lauantaiaamuna ahkeroin pikkusen koulujuttuja ja sitten lähdin lentokentälle Maijaa vastaan. Tällä kertaa tiesin terminaalinkin, joten kaikki sujui helposti. Päivä oli valitettavasti ilkeän sateinen, joten aluksi kokkasimme mun luona ja sitten vasta rohkenimme ulos uhmaamaan sadetta. Kävimme ostoksilla vähän La Defencessä ja siitä suuntasimme Sacre Coeuriin. Olipa erittäin hyvin valittu aika, koska lauantai-iltana oli turistien määrä rauhoittunut ja sai olla kohtalaisen rauhassa. Minä hyvä uskonen myös kuvittelin, että wau seurakuntalaiset on niin valveutuneita, että ne tulee palmusunnuntain kunniaksi lehvät kädessä kirkkoon ja ne on ne itse hankkinut jostakin. Tietty karu totuus selvisi, kun astuimme ulos kirkosta, ja siellähän joku niitä myi, mutta toisaalta Maija herätteli minua ja kysy, että missä mä kuvittelen pariisilaisten puita kasvattavan, niin:).

Sunnuntaina aurinko taas sateisen lauantain jälkeen ilmestyi ja meillä oli ilo käppäillä kunnon turistikierros Riemukaarelta, Louvreen ja siitä Notre Damen kautta Saint-Sulpiceen. Päivä oli ihana, mutta emme todellakaan olleet ainoat, jotka olivat päättäneet lähteä kävelylle, turisteja riitti silmän kantamattomiin, en halua edes tietää minkälaista se on joskus heinäkuussa, kun nytkin niitä parveilee joka suunnasta. Ennen kun menimme leffaan pitihän Maijan maistaa Petit Grecin uskomattoman makoisia kreppejä, chevre-tomaatti-salaatti nousi minun listan kärkeen;). Illan vietimme sitten elokuvissa katsomassa Ensemble, c’est tout. Vaikka leffa oli ranskaksi sanoi Maija pysyneensä ihan hyvin mukana ja koska ihana Audrey Tautou oli leffan tähtenä. Molemmat päätimme myös hylätä ihanien miesnäyttelijöiden listalta Brad Pittit sun muuta ja lisätä sinne Guillaume Canet, leffan miespääosan esittäjän:D Leffa oli mainio ja ihanan symppis, että muistakaa kun se tulee Suomeen joskus ensi syyskuussa nimellä kimpassa niin kandee käydä katsomasa.

Eilen oli taas arkinen aamu edessä ja päivä alkoi meidän projektityö esitelmällä. Siinähän se sujui ja kamalasti lisähommia tuli. Tauon yritin päntätä tän päivän tentteihin, koska illalla menimme Maijan kanssa syömään ja Eiffelille, joten luvut jäi välistä. Tänään ohjelmassa siis tentti ja turisteilua, ja illalla pientä juhlintaa.

Keskiviikkona lähden sitten Suomea kohden. Vietän yön Saksassa, joten kotokamaralla olen vasta torstaina. Mutta here I come! Hyvä Pääsiäistä kaikille ja toivottavasti nään mahdollisimman monen. Haleja!