Turhaan iloitsin kesän tulosta, koska ei se sitten tullutkaan! Viikonloppuna satoi ja tänään on ollut tosi kylmä, ja koko viikoksi on luvattu viileitä ilmoja. Toivotaan, että sitten viikonlopuksi lämpenee, kun Tarukin tänne tulee!

Eilen menin sitten tutustumaan Musée de Carnevaletiin. Se on Pariisin ja Ranskan historiasta kertova museo, ja oppaan kanssa se oli erittäin mielenkiintoinen. Ilman opasta se olisi voinut olla aika tylsä, koska se oli todella iso ja siellä oli paljon nähtävää. Mutta oppaan tietäessä museon "helmet" sain minäkin hyvän tietoiskun historiasta.  Vaikka en mikään historia intoilija olekaan, niin on se kyllä kiva tietää mitä täällä on tapahtunut ja minäkin aikajaksona,  voisin varmaan kyllä vähän Suomen historiaakin  kertailla.

Iltasella lähdettiin porukalla leffaa, koska on "elokuvien kevät" ja leffaan maksoi vaan 3,5 euroa. Käytiin katsomassa, Les Témoins, joka oli cinema Francaise eli ranskalainen leffa ja hyvin omituinen.  Ei oikein saatu päätettyä mitä haluttaisiin nähdä, mun ehdottama  Come back, ei kelvannut pojille ja  sitten kukan ei oikein sanonut mitään ja lopulta joku valitsi tämän, koska oli kuulemma lukenut hyvät arvostelut. Hmm, kukakohan ne arvostelut oli kirjoittanut ;D.

Tänään on ollut taas koulua ja illalla menen tanssimaan ja sitten katotaan vielä Borat täällä, kun mä en ole sitä nähnyt.