Kun eilen olin vihdoin taas päässyt koulusta kiitelin Louvren pyramidille, jonne olimme sopinet Tarun kanssa rehvit. Vierailimme Louvressa katsastaen tärkemmät:) Tykkään kyllä siitä paikasta kovin, vaikka taisi olla jo aika mones kerta, kun sisään astelen, mutta vaikka en kummemin taiteesta ymmärrä niin viihdyn silti. Harmittavan myöhään oli ollut taas koulussa ja kierroksen jälkeen kello oli jo lähempänä yhdeksää, joten suunnistimme kauppaan hakemaan purtavaa. Ostimme ranskalaiseen tyyllin juustoa ja patonkia ja muita herkkuja ja tulimme mun luokse syömään. Siinä sitten vielä juoruttiin viimeiset juorut, kun ennen kesää ei sitten varmaan nähdä, kun en taida sittenkään Englantiin ehtiä, vaikka tarkoitus oli.

Tänään nousin sitten viideltä väntämään meidän yhteistuotantoesitelmää, jota ei sitten ehditty vielä tänään pitämään. Kattia kanssa, nousen aamusta aikasin ja sitten käy noin. Räkämätä! Mutta toisaalta, nyt ehtii vähän parantelemaan, ei se kovin kummonen vielä ollut. Sitten meillä oli tas jokin hämärä koe aiheesta etiikka ja insinöörit ja hienosti sinne turinoin kaikennäköistä.

Päivän aikana Taru oli sitten lähtenyt ja jättänyt minulle muistoksi mukavan kortin ja siistin huoneen. Kiitos Taru! Mutta vaikka huone oli siisti niin meidän keittiö ei. Menin sitten syömään keittiöön, kokkailin ja söin Homeroksen kanssa ja sitten alettiin kattoon, että jaaha, viemärit taas tukossa. Alettiin sitten ruokailun jälkeen avaamaan viemäriä ja kaikki  sujui hienosti kunnes olimme vessassa ja pussi johon olimme laittaneet kaikki vedet ja mönjät räjähti. Koko lattia lillu ja me oltiin ihan töhnässä, mutta meillä oli silti ihan hauskaa siivoillessa :D. Naureskeltiin ja luuttuiltiin sitten. Tänään on kyllä myös lisää siivousta luvassa, koska on mun ja Carolin keittiösiivousvuoro. Unohdettiin se jo kerran ja sitten taas unohdettii eilen, joten tänään ei voi enää luistaa. Alottelin jo vähän, mutta odotan että Carol tulee koulusta ja käyn jumpalla ja sen jälkeen ahkeroidaan kunnolla. Sen jälkeen uskon painuvani pehkuihin, koska nytkin tekee tiukkaa pysyä hereillä:)  

Tarun kanssa oli ihanaa, mutta enpä kauan joudu yksin oleen, koska saan Maijan täne lauantaina:)