Nyt ei oikeasti olisi pätkääkään aikaa kirjoitella tätä, mutta näpyttelen silti muutaman lauseen. Maanataina siis lähdin ajoissa koulusta, kun menentin hermoni ja suuntasin Tarun lua, ostimme evästä ja menimme Tuilliersiin Louvren kupeeseen lounastamaan. Päivä oli ihanista ihanin ja aurinko paistoi lämpimänä. Mietimme hetken, että josko menisimme sisälle Louvreen, mutta aurinko sai meidät pysymään pihalla. Teimme pienen kävelyn Les Hallesissa ja vierailimme Notre Damessa, jonka jälkeen vielä palasin koululle ranskantunnille. Illalla suuntasimme sitten vielä Eiffelin luokse ihastelemaan ja illan kruunasi illallinen Latinalaiskorttelissa. Etanat oli taas hyviä, mutta en saanut Tarua niitä maistamaan ja kunnon Créme bruléee oli taas herkkua. Aika vierähti kuin siivillä ja kotiuduttiin vasta lähempänä puolta yötä.

Valitettavasti tiistaina oli taas työntäyteinen koulupäivä ja jätin Tarun oman onnensa nojaan. Mulla oli hurjia keskittymisvaikeuksia ja ei kyllä yhtään huvittanut olla koulussa. Ja niin siinä sitten kävi, että kun puhuin taasen vähän tunnilla niin tâällä meidän lastentarhassa laitettiin Johanna nurkkaan häpeen, eli pääsin sitten viettämään tunnin opettajan vieressä, voi heh!! Noh, vihdoin pääsin koulusta kuuden aikaan pois ja kiitelin Chateleelle, missä Taru odotteli ja lähdimme Seinen risteilylle. Eli teimme kierroksen Bateau Mouchella ja näimme kaikki kauniin rakennukset Seineltä päin. Oikein ihastuttava kierros ja oli lämmin ilta, ainut haitta oli mölyävä teiniespanajalaislauma, joka sattui olemaan samalla lautalla. Siinä se ilta taas hurahti niin nopeasti, hyvässa seurassa aika lentää:). Sitten en edes kehtaa tunnistaa mutta söimme mäkkärissä, koska kampuksen ravintola ehti mennä kiinni ja ruokaa ei kotona ollut;D.

Nyt taas koulussa, ja helikkopterin mallinnusta taas takana. Taas maailman tyhmin olo! Mutta nyt alan vääntään huomista esitelmää yhteistuotantolaitoksista Suomessa.