Hermo menee kyllä nytten, mä kiitelin kamalana koululle silmät ristissä. Olisin ihan hyvin voinut vielä nukkua, ja nyt täällä ei oo ketään muuta vielä meidän ryhmästä. Uskomatonta!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Noh, mukavempiin aiheisiin. Taru siis tuli lauantai-iltapäivästä Pariisiin, menin vastaan lentokentälle ja sähelsin oikein kunnolla. Olin kyllä kysynyt terminaalin numeron Tarulta ja myös onnellisesti unohtanut sen. Seikkalin sitten kaikki terminaamit ennen kun eksyin oikeaan, oils kannattanut muistaa, kun ei toi CDG mikään Hki-Vantaa oo, mutta tulipa seikkailtua ja lopuksi en ollut edes myöhässä, koska Tarun lento oli myöhässä myös.

 

Ilta manikin sitten todella juorutessa, syömässä käytiin, kun nälkä kurni masussa, mutta muuten vaan höpötettiin ihan hulluna. Kolmeen asti varmaan räpätettiin ja sitten petiin. Olin saanut Santoksen huoneen lainaan, kun se oli Strasbourgissa, joten saatiin molemmat sitten nukkua ihan sängyissä. Sunnuntaina lähdettiin sitten turistikävelylle. Mentiin ensi Galleries Lafayettiin, kun siellä oli alennuspäivät, yhä oli niin kallista etteihän sieltä mitään mukaan tarttunut, mutta käytiinpä kuitenkin. Sitten teimme kävelyn Oopperan ohi Palais Royalille ja nautimme kahvit viiihtyisässä kuppilassa. Lounaan nautimme parhaista parhaimmassa Petit Grecissä, josta kiirehdimme Sacre Coeuriin kuuntelemaan Vespers, eli jonkun näköistä messua. Kiertelimme hetken Montmartessa, jonka jälkeen tarkistimme vielä Bastillen.

 

Lopulta kun pääsimme kotiin, oli kellokin jo paljon ja menimme hetkeksi viettämään Carolinan synttäreitä, jonka jälkeen uni maittoi mukavasti.