Viikonloppu kului aivan liian nopesti. Launtai aamuna tapasin tytöt hotellilla ja menimpme aamupalalle mutustelemaan patongit, siitä lähdimme sitten Picasso-museoon. Taas taideopsikelijana menin ilmaiseksi sisään, mutta näyttely oli kyllä niin hyvä, että siitä olisi voinut maksaakin. Vaikka Picasson työt ovat aika kummalllisia ja moderneja, olivat ne mielenkiintoisia ja laittoivat vähän miettimään. Myös talo oli näkemisen arvoinen, sillä se oli erittäin kaunis hienoinen kattolamppuineen.

451611.jpg

 

Tämän jälkeen suunnistimme minun mielipuuhaan, eli kenkäostoksille, mutta en tällä kertaa saalistanut mitään, mutta tytöt tekivät löytöjä. En ehtinyt kauaa siinä sitten olemaan, kun mun pitikin kiirehtiä ENSAMin vanhojen oppilaiden jërjestämään tilaisuuteen. Minulla ei oikein ollut hajuakaan, mikä tämä oli ; mutta koska Carol oli mut sinne myös ilmoittanut , lähdin mukaan. Tapahtuma oli hotel d'Ienassa, joka on koulun entisten oppilaiden omistava talo ja erittäin komea sellainen. Sitä voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja siellä on myös ravintola. Nyt meille oli kuitenkin järjestetty tutustuminen tâhän entisten opiskelijoiden yhteisöön Soceen. Tapahtuman ideana oli kartoittaa meidän mielipiteitä ENSAMista sinne tulemiseti ja siellä opiskelusta, asuntolasta ja koko yhteisöstä. Meidât jaettiin maittain ryhmiin ja minä kuuluin ryhmään Eurooppa Espanjan ulkopuolella ;). Meitä oli minä ja 5 sdaksalaista, jotka kaikki opiskelavat Metzissä yhdessä ENSAMin keskuksista. Keskustelu oli todella mielenkintoinen ja sain esittää kaikessa rauhassa mielipiteitäni ja parannusehdotuksia. Lopuksi kaikkin ryhmien tiedot vielä kerättiin yhteen ja tehtiin yhteenveto, toivottavasti ottavat nyt opikseen, koska paljon hyviä parannusehdotuksia tuli. Tilaisuus loppui pieneen coctaitilaisuuteen kirin ja napostelujen kera.

451617.jpg

 

Siitä mun piti suunnistaa takaisin tytöjen luokse, mutta niin, akku päätti loppua totaalisesti, joten jouduinkijn palaan kotiin ja lataamaan akun ja sitten vasta löysin ystäväni. Sitten menimmekin syömään erittäin herkullista lihafondyeta. Se oli eka kerta, kun syön täällä fondyytä ja kokemus oli erittäin positiivinen. Kiva, kun täytyy vähän nähdä vaivaa syömiseen niin eri aina tule hotkittua. Siinä sitten kärventelimme lihojamme öljypannussa ja kyllä meillä jokunen tunti kuluin istuskellessa. Aterian päätimme vielä herkulliseen Creme brûleeseen ja sitten oli mukava mennä nukkumaan. Oikeastaan, mun piti vielä mennä vähän juhlimaan, mutta mä sain armottoman päänsäryn, joten oma sänky houkutteli enemmän.

451594.jpg

 

Sunnuntaina oli avian mahtava aurinkoinen ilma ja täydellinen ilma kierrellä. Aamusta reippailin markkinoille hakemaan hedelmiä ja siitä hakemaan tytöt hotyellilta mun luokse, koska viimeisen yön he nukkuivat mun luona. Sitten lähdimme maan mainioon petit greciin kreipeille ja kyllä menestys oli taattu myös Riikan ja Annan mielestä ne olivat mahtavia. Tästä jatkoimme Sacre Coeriin ja Dali näyttelyyn. Tulipa modernia taidetta kerrakseen tänä viikonloppuna. Dalin työt eivät kyllä oikeen minuun iskeneet, koska ne olivat aivan liian outoja. Päivä oli niin mahtava, että kulutimme koko päivän ilta kasiin asti vaan sitten kävellen ja kierrellen. Lopulta palasin kotiin tekemään yhden kouluhomman ja tytöt menivät syömään. Sen jälkeen nautiskelimme hieman viiniä. Aamulla tytöt tekivät lähtöä ja nyt mina kirjoitan meidän prijektityötä, kuten näkyy;D.