No niin nyt taas kuuluu, kun on ehtinyt vierähtämään pitkä tovi, kun olen viimeksi turinoinut. Anni tuli siis torstai-iltana ja viiikonloppu hurahti kuin siivillä hyvässä seurassa. Torstaina meni ilta vaan turinoidessa ja vaihtaessa kuulumisia, itse asiassa olisi pitänyt varmaan nukkuakin, mutta oli niin paljon jouruiltavaa.

Perjantaina mulla oli valitattavasti pitkä päivä koulussa, joten Anni sai nauttia Pariisista asivan yksinään, mutta hti viideltä, kun pääsin koulusta kiitelin Louvren pyramidille johon olimme sopineet treffit. Jälleen kerran pääsin siis tutustumaan Louvreen, mutta aina se on yhtä hieno ja upea; joten ei tuo juuri niin haitannut. Perjantai-iltaisin siellä on myös pieniä performansseja, joten saimme nauttia hieman hämärästä runonlausunnasta taideteosten lomassa. Tästa meidän oli tarkoitus jatkaa jonnekin istuskelemaan, mutta eksyimmekin ruokaostoksille ja suoraan sanotuna mässäämään mun luokse. Siinä meni mun dieetti, kun alas meni brieet, jäätelöt ja mozzarellapatongitkin;D. Espanjalaiset oli lähdössä pikinikille, mutta me suomalaisina emme suosineet piknikkiä helmikuussa, joten jätimme välistä. Eipä nekään siella kauaa viipynyt, ihmekkös tuo, ei täällä nyt kylmä ole, mutta ei ehkä ihan piknik sää.
379422.jpg

Lauantaista lähtien saimmekin sitten nauttia aivan mahtavasta ilmasta, mahtava säkä Annilla, koska muuten täällä on ollut vähän sateista, mutta launtain ja sunnuntai täällä paistoi aurinko kirkkaana. Lauantaina säästä huolimatta lähdimme kuitenkin jumpalle, Anni armottomana les mills fanina oli päättänyt jumpata Pariisissakin. Suuntasimme sitten Body Jamiin toiveena päästä ilmaiseksi sisään ilmoittamalla olevansa les mills-ohjaaja. Asia ei sujunut täysin mutkattomasti, mutta loppuen lopuksi onnistuimme kuitenkin pääsemään jumpalle. Oli ihanaa käydä oikeella hyvällä jumpalla ja salilla pitkästä aikaa.

Tämän jälkeen shoppailimme hieman ja nautimme Champ-Elyseestä. Illan tulle palasimme kotiin vaihtamaan  kuteet ja sitten Latinalaiskortteliin illalliselle. Tästä päätimme jatkaa vielä johonkin yö-kerhoon ja erinïsten koettelemusten kautta päädyimme Queeniin, metroseksuaali clubille Champs-Elyseelle:D. Meno oli hyvä, ja koska olimme päättäneet mennä aamun ensimmäisellä metrolla niin juhlimme aamuun asti.
379421.jpg

Sunnuntaina muutaman nukutun tunnin jälkeen lounastimme Terhin, uuden vaihto-oppilaan, joka tuli ENSAMiin myös opiskelemaan, kanssa. Sattuipa myös taas näin, kuten kaikki sen tietää, että suomi on pieni, niin Terhin pikkusisko on ollut Kimmon luokalla Jeppiksessä. Lounaan jälkeen lähdimme sitten kirkkokierrokselle eli menimme katsomaan Sacre-Coeurin ja Notre Damen. Päivä oli mitä ihaanteellisin kävelylle ja nautimme tÿsin siemauksin ulkoilmasta ( ja nutella-banaani krepeista Montmartessa;)). Siinä se  päivä vierähtikin ja pian Annin piti suunnata takaisin kentälle. Mä yritin hetken pysyä hereillä, mutta aika pian sammahdin huonosti nukuttujen ja mukavien päivien jälkeen.
379424.jpg379425.jpg
Montmartessa on usein hyviä tanssiesityksiä, joten tässä ote siitä ja vieressä Anni, huomaa ilman takkia helmikuussa!!

Eilen luin pää sauhuten täman aamun tenttiin, ja jotenkin se nyt meni, ei ihan nappiin, mutta toivotaan läpipääsyä. Valitettavasti vielä 4 tenttiä jäljellä, joten vielä ei helpota, mutta saan taas huomenna vieraita, kun Kaisu tulee ystävänsä Fionan kanssa kylään.