Olipa kiva taas käydä baletissa tauon jälkeen, on se vaan aina niin mukavaa. Sen jälkeen hävettää ihan tunnustaa, mutta palasin kotiin, ja piti tehdä jotain fiksua, mutta aloin katsomaan Täydellisiä naisia ja jäin aivan koukkuun, ja katsoin kokonaista 4 jaksoa peräjälkeen:). Aivan täydellisiä ne olivatkin 3.s seasoni on niin jänskä! Siinä se sitten kuluikin koko lauantai, ja vasta illalla sain itseni liikkeelle, ja juhlistamaan Miguelin, Camillon ja Alberton synttäreitä. Mukavaa pippalointia jälleen, mutta yksi huono juttu synttäreissä on. Sitten tulee aina puheeksi iät ja kun sanon, että 21 niin sitten tulee…ooooiii niin nuori ja pieni vielä, enhän mä niin pieni enää ole, vai olenko:).

Sunnuntaina sain itseni aamusta lenkille ja sitten iltapäivällä lähdettiin luistelemaan. Menimme Camillon ja uuden tulokkaan panamalaisen Elsien kanssa. Nämä kaksi eteläamerikkalaista ei siis luistimia juuri olut ennen nähnyt ja mulla oli niin hauskaa. En tiennytkään kuinka vaikeaa se voi olla. Pystyssä pysyminen tuntui olevan mahdotonta, mutta lopulta se alkoi sujua kohtalaisen mallikkaasti. Mä oli aika valmis lähtemän jonkun runsaan tunnin jälkeen, vaikka kivaa se olikin, niin luistelu sulaneella jäällä miljoonan horjujan kanssa alkoi kyllästyttämään pidemmän päälle, mutta Camillo hyvin innostu, kun tajusi miten pysytään pystyssä, joten me mihinkään pois lähdetty. Onneksi oli lämmintä, mutta vähän tihutteli välillä. Oikeesti se camillon räpiköinti oli niin hauskan näköistä, mutta näissä kuvissa melkein näyttää, kun se  olis pysynyt pystyssä:)

416905.jpg416908.jpg

Illaksi kuitenkin ehdittiin asuntolalle ja Rosan ja Lorean läksiäisiin. Tytsit lähtevät tiistaina, mutta Rosaa menen varmasti kevään aikana Barcelonaan moikkaamaan. Keittiössä oli hilpeän haikea tunnelma,  ja kamalan myöhään ei kukaan keittiössä  roikkunut, koska maanantaina piti painella kouluun.

Aamusta meille jaettiin sitten sellaiset projekstityöt, joka on sii yksi kurssi ja mä kuulun ryhmään joka tutkiin yrityksen riskejä, eiköhän me joku työ saada siitä keväksi väännettyä.