"Kiinassa uutena vuotena kaduille heitellään punaisia kukkia,
koska punainen on hyvän onnen ja rauhan väri, siksi myös lohikäärme on punainen.
Ihmiset antavat myös punaisissa kirjekuorissa rahaa lapsille ja vanhuksille. Kiinassa
tärkeää on viettää silloin aikaa myös ystävien ja perheen luona toivotellen: "Onneksi
olkoon, teistä tulee rikkaita!", joka kiinaksi on "gong xi fa cai"."

T
änään vaihtui Kiinalainen uusivuosi ja tästä hyvästä ying tänään piristi minua antamalla minulle uudenvuodenlahjan, se oli sellainen punainen lohikärme kännykkäkoru. Nuo kiinalaiset ovat kyllä niin helyyttäviä.

Eilen illalla käytiin Ellin kanssa syömässä aivan mahtavassa ravintolassa. Meidän oli tarkoitus mennä krepeille Petit Cregiin, mutta se olikin kiinni. Päätimme mennä sitten nauttimaan drinkit läheiseseen kuppilaan ja odottaa josko se aukeisi, mutta ei se auennut, onneksi, koska sitten menimmekin syömään ravintolan, joka oli paras Pariisin ravintoloista ikinä. Menu oli erittäin edulinen, sillä saimme koko hela hoidon 12 eurolla viineineen päivineen. Ensimmäistä kertaa uskaltauduin maistamaan etanoita, jotka olivat todella hyviä, eikä yhtään limasia niinkuin olin ajatellut. Päruaksi nautin lammasta ja kaiken kruunasi Creme brulee. Ei Ellin kanssa muutakun kilpaa kehuttu herkullista ateriaa ja muutenkin oli kiva vaihtaa kuulumisia, koska emme muuten olleet kamalasti nähneet. On niin paljon töitä ja molemmilla omia hommia, ja valitettavasti kohta Elli palailee Suomeen.

Kymmenen jäljestä Kaisu ja Finakin sitten saapuivat mun luokse kylään ja alkuyö meni turinoidessa. Aamulla oli taas tentti, mutta nyt vaan onneksi englannin, joten ei mitään kamalaa.