Eilinen poteo sujui hienosti, vaikka mulla oli vähän pää pipi (koska, kun sai vihdoin rentoutua niin kaikki tieto tuli sukkana ulos korvista ja aiheutti pääkivun). Ruokaa ja juomaa oli paljon ja erityisen hyvää oli meksikolaisten guagamole raksujen kera. Juhlat jatkuivat aamun pikkutunneille asti ja nyt aamulla vastassa oli taas kamala sotku.

399241.jpg
399244.jpg399243.jpg

Aamulla heräilin taas ajoissa, vaikka en monta tuntia ehinyt nukkumaankaan. Mutta minkäs sille voi kun on aamurytmi päällänsä. Näytti niin kivalta kuitenkin ulkona, että päätin lähteä kävelylle. Ilma oli mitä ihanin ja kukkia oli puhjennut, oli lämmon ja ihan kuin kevät! Reippailinkin sitten hyvän tovin, kun ajattelin mennä varaamaan hotellihuonetta Riikalle ja sen kaverille Annalle, jotka tulevat parin viikon päästä sekä äodilli, isille, Liisalle ja Heikille, jotka tulevat kylläkin vasta toukokuussa, mutta ajettelin hoitaa kaikki kerralla, mutta se respa aukesikin vatsa 11 ja olin jo kymmeneltä siellä, joten kiertelin ja kaartelin vähän lisää. Hiki pukkasi pintaan vaikka ei ollut kuin toppi ja takki. Sain sitten varailtua kuitenkin hotellin ja reippailin takasisin kotiin.

Tänään menen saattamaan Elliä, koska se lähtee takasisin Suomeen ja illalla pakkailen huomista reissua varten. Ollaan siis vuokrattu kaksi autoa, ja lähdetään keskiranskaan tutstumaan Chateaux des Loires, eli linnoihin:). Menossa mukana on 9, jotka puhuu espanjaa plus mä, joten toivotaan että en menetä hermojani.:) Matkalla viivytään tiistai-iltaan asti, koska mulla on siis loma ensi viikolla.