Kolmen neitokaisen matka Milanoon osoittautui siis todelliseksi shoppausreissuksi, en olisi koskaan uskonut, että jaksan kiertää kolme päivää kauppoja. Perjantai-iltana menimme siis Ellin kanssa yöksi Meijulle, koska sieltä oli lyhempi matka bussiasemalle, josta lähtivät autot Beauvoisin kentälle. Koska olimme valinneet lentoyhtiöksi Ryanairin niin täytyi siis kentänkin olla tuolla hieman kauempana Pariisin keskustasta.

Lauantaiaamuna 4 jäljestä sitten tilasimme taksin ja suuntasimme bussiin ja sillä kohti kenttää. Kaikki sujui mukavasti ja koneeseenkin pääsimme ensimmäisten joukossa, koska meillä oli tällaiset priority-liput, emme tienneet miksi  ja miten, mutta niiden avulla säästyi jonottamiselta ja pääsimme koneeseen sukkelaan. Matka Pariisista Milanoon ei kestänyt kuin runsaan tunnin, joten vikkelästi olimmekin siirtyneet Iltalian maaperälle ja kuten arvata saattoi niin myös tämä lentokenttä oli jokseenkin kaukana keskustasta ja nappasimme bussin. Bussimatkoista taisi kertyä suuremmat kustannukset, kun meidän puoli ilmaisista lennoista.

Kävimme sitten heittämässä tavarat hotelliin, mutta emme vielä saaneet huonetta, joten jätimme vain kamat ja lähdimme syömän, koska maha kurni jo nälkäisenä. Löysimme läheltä mukavan pitserian ja Italialaiseen tapaan nautimme pitsat. Ei niitä turhaan kehuta maailman parhaiksi, sillä se oli aivan ihanaa, rapea pohja ja herkullinen mozzarellajuusto päällä, nam. Mahan täydennyksen jälkeen himosimme jo keskustaan ja törsäämään rahaa. Alennusmyynnit olivat täydessä käynnissä ja kauppoja riitti. Aluksi eksyimme tietysti kujille, josta löytyi vain Armani, Hugo Boss, Luis Vuitton, Dior, yms yms ja tyydyimme vain ihastelemaan vaatteita ulkopuolelta, meidän opiskelijarahoilla ei vielä näistä kaupoista suurempia ostoksia tehty, mutta ei Milanoa turhaan sanota muodin mekaksi. Kyllä sieltä sitten löytyi meidän hintatasoonkin sopivia vaatteita ja niitä tuli hamstrattua yksi jos toinenkin kappale.

358436.jpg

 

Koko viikonloppu sujui kierrellessä, koska myös sunnuntaina kaupat olivat normaalisti auki ja joka päivän ohjelmaan kuului myös jäätelön nauttimista. Aivan suussa sulvaa tuo italialainen jäätelö.

358433.jpg

Milano oli kaunis kaupunki ja aivan ihastuttava oli Duomo aukion goottityylinen kirkko. Kesällä tämä kaupunki varmasti puhkeaa vielä enemmän kukkaansa, mutta ei ollut valittamista tässäkään. Rentouttavaksi ei voi reissua sanoa, koska kiertelimme sillä vauhdilla ympäri kylää, että maanatai-iltana kotiin päästyäni olin aivan puhki.

358429.jpg
358437.jpg

Ja tänään, kun olisin keittänyt kahvin, niin huomasin, että kahvinkeitin on rikki!! Katasroofi, joten huomenna tiedossa kahvinkeittimen metsästys!