Maanantain aloitin siiten myös kakkosvuoden kurssit, joten nyt on hööki päällänsä. Lukujärjestyksestä löytyisi tunteja joka päivä 8-19, mutta en nyt ihan ajatellut kaikilla käydä. Odottelen, että tämä kolmas vuosi loppuu (3 vkon päästä) ja selviän kursseista löpi ja sitten siirrän ajatukset kakkosvuoteen. Eilisen tentti meni kohtuu mukavasti, joten ainakin yhden kurssin läpäiseminen lähempänä.

Koulun jälkeen auttelin Tuliota ja Aristotelestä ostamaan laivamatkoja Tukholma-Tallinna-Helsinki, ajattelin, että tämä on helppo nakki ja vie korkeintaan tunnin, mutta eiii. Pojilla on tiedossa tiukka aikataulu, kolme päivää kolme maata tyyliin, joten ei meinannut laivojen ajat osua ihan yksiin. Lopulta löysimme sopivat vaihtoehdot, mutte emme sitten onistuneetkaan tekemään varausta netissä.

Mutta, koska tähän meni useampi tunti olin armottoman jäljessä mun harkkatöiden kanssa, joiden palautus oli tänään. Väänsin sitten niitä yömyöhään, mutta välissä kävin kurkkaamassa ykkösen keittiössä Elliä ja sen kamuja. Mun ei ollut tarkoitus suunnata itseäni suoraan suokapöytään, mutta näin pääsi käymään:). Sain sitten maistella taas espanjalaisten herkullisia omeletteja ja sangriaa. Tämän jälkeen jaksoin taas ahertaa, mutta nyt on kamala väsy kahden tosi huonosti nukutun yön jälkeen ja tän illan ohjelmassa on nukkumista.

Huomenna tenttiin lukua jälleen ja torstaina Anni saapuu Pariisiin. Viikonlopun saakin sitten nautiskella.