Uuh, alku viikko meni sopeutuessa taas Pariisin elämään, mutta vähitellen alkaa taas sujua. Tiistaina Xeng ilahdutti minua Kiinasta tuoneellaan lompakolla. Hän oli ostanut minulle pienen joululahjan näin joulun jälkeen, mikä oli suloista:). Mutta koulupäivä jäi taas lyhyeksi, kun tulipalon aiheuttamaa sähkövikaa ei oltu saatu korjattua. Aamun istuimme pimeässä salissa ja yritimme nähdä mitä opettaja taululle kirjotti, mutta iltapäivän tunnit sitten peruttiin. Päätinkin sitten käyttää tilaisuuden hyväksi ja mennä tanssahtelemaan illaksi. Tämän jälkeen suuntasin sitten vielä Montparnasseen ja Ellin kanssa katsomaan uusimman Bondin. Se oli oikein viihdyttävä ja sopi jopa minulle, vaikka en mikään suuri 007-fani olekaan.

Keskiviikon vapaapäiväni jouduin sitten kuluttamaan kirjastossa, ensi viikolla tentti tiedossa, joten oli pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä pänttäämään, koko päivan kulutin lukemalla, mutta tuntuu kuin mikään ei olisi mennyt aivoon. Samaan malliin jatkoin tänään, kävin koulussa, kavereiden kanssa syömässä ja sitten nyt taas jumitan kirjastossa, josko illalla keksisi jotain mukavaa.

Viikonloppuna lähdenkin käymään siellä Belgiassa, lähden heti huomenna koulusta, joten tästä johtui epätoivonen pänttäämiseni nyt viikolla.