Keskiviikon ja torstain sain kun sainkin vietettyä kirjastossa ja nyt olen jotenkin valnistunut maanantai koitokseen. Prujuista kaksi ilmestyi vasta keskiviikkona, joten täällä ei turhia hoppuilla. Keskiviikkoiltana oli siis tiedossa meidän kansainvälinen illallinen; johon me Ellin kanssa tehtiin joulutorttujen lisäksi hapankorppuja voin ja kraavilohen sekä tillin kera. Harmillisesti en vaan ostanut tarpeeksi kalaa ja se loppui aika nopeasti kesken, sillä meidän kokkailut sopivat myös ranskalaisten suihin. Tarjolla oli ruokaa Kolumbiasta, Brasiliasta, Venezuelasta Kiinasta, Espanjasta ja Venäjältä. Tarjolla oli siis kaikkea rosollista ja espanjalaisista makkaroista Kolumbialaisten juustobanaanisekotuksee. Jokainen maa tarjoili myös jotain juomaa, joten sain maistaa kiinalaisten kehäkukkateetä ja brassien Caipiroskaa. Ilta oli mukava, mutta ruuat ja juomat loppuivat jo aika aikasin kesken eikä muukaan pippalointi kovin myöhään kestänyt. En kuitenkaan jaksanut lähteä jatkoilemaankaan, joten päsinpä torstaina pirteänä enkun tunnille.

Eilen illalla oli sitten tiedossa harkkatyön vääntöä; Meillä oli täänään palautus ja eilen illalla se oli vielä pahasti kesken ja mä olin erittäinn pihalla aiheesta ja oon edelleen vaikka äskön palautettiin se. Onneksi pojat olivat hyvin tietoisia tästä tuotannonsuunnittelusta ja saimme optimoitua lesntokoneen jonkin osan (en löytänyt ikinä suomennosta) läpimenoajan. Väänsin aika pitkään iltamyöhään sitä ja Pierre ramppasi kylässä korjailemassa jotain kaaviota. Mutta se valmistui. Tää kuulosti siltä, että opiskelin koko päivän;D Pitäis  jättää teijät siihan uskoon, mutta oikeesti ehdin  käydä teehetkellä Ellin luona, kun  Meiju oli tullut myös kylään ja ehdin keittiöönkin hetkeksi vaihtamaan kuulumisia. Ja niin tilattiin lennot  Milanoon Elli ja Meijun  kanssa, tammikuun alussa pidennetty viikonloppu tiedossa ja ei ollut liput hinnalla pilattu 30 ekee tuli meno-paluun hinnaksi.

Tänään saatiin sitten toi harkka esitettyä ja nyt on ruokkis. Marjukka saapui hetki sitten tuonne juna-asemalle, joten lähden käymään sen kanssa syömässa sitten pitää vielä hetkeksi palata kouluun; mutta sitten on mukava vkonloppu edessä: Tänään juhlat ainakin talolla..