Mä oon löytänyt leivän, joka on oikein herkullista ja jolla on oikein hyvä nimi: suomalainen patonki. Sitä myydään tossa Franprixissa ja se on hyvääJ.

Noh, kuitenkin viikonloppu kului tavallisissa merkeissä tanssien, lukien ja vähän juhlien. Lauantaiaamusta aloin lukemaan tulevaan tenttiin, jonka jälkeen menin balettiin hieman lepuuttamaan aivoja. Illalla oli tiedossa bileet Maison des provinces de Francessa. Aloittelimme hieman talolla ja istuimme Simonen huoneessa, koska se oli ostanut uuden tietokoneen ja nyt piti kuunnella musiikkia sieltä:). Nautimme halpaa viiniä pullon jos toisenkin, jonka jälkeen suuntasimme juhliin. Talo oli jälleen hieman eri luokkaa, kun tämä meidän rähjä;). Siellä oli hieno parkettilattiainen todella iso monen salin juhlasali, jossa bileet olivat. Naiset pääsivät ennen puoli kahtatoista sisään ilmaiseksi ja vielä drinkkikin tarjottiin, joten oli kannattanut mennä ajoissa. Sali täyttyivät ja hauskaa oli. Oli muutamaa musiikki vaihtoehtoa ja tanssimme koko illan. Ihan tosi omituinen juttukin tapahtui. Eräs poika tuli sanomaan, että sä olet Johanna ja tulet Suomesta. Mä olin, että joo ja hyvin ihmeissäni ja selitys miksi se mut tunnisti oli myös ihmeellinen. Sillä oli ex-tyttökaveri, joka oli suomalainen ja se tyttökaveri oli joskus lukenut Ellin blogia ja sit siellä on kuvia mustakin ja sit tää tunnisti mut. Hmm, no kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu. Ilta vierähti yömyöhään asti kuitenkin bileissä, ja uudet 4 euron kengät jotka olin muuten balettimatkalla ostanut olivat oikein hintansa arvoiset ja paremmatkin;D.

Sunnuntaina, kun sain itseni ylös sain hinattua itseni kirjastoon lukemaan, kun täällä asuntolalla on liikaa virikkeitä, eikä ikinä tuu luettua. Ihme kyllä viihdyin mutaman tunnin sanakirjan ja prujujen kanssa kirjastossa. Tänään en taas ole muuta ehtinyt, kun käydä koulussa ja nyt istahtaa tähän.