Eilen oli työntäyteinen päivä koulun penkillä, eipä tuo juuri haittaa sillä ilma on täällä niin sateinen, että ei ainakaan ulkoilla tahtoisi. Eiliset luennot käsittelivät pääasiassa radiografiaa ja rötgendiffraktiota, mielenkiintoisimmat tähän mennessä. Koulun jälkeen meillä oli sovittu tapaaminen Ellin ja Meijun kanssa ja ajattelimme mennä syömään. Suuntasimmekin sitten Latinalaiseen kortteliin ja pieneen kivan italialaiseen ravintolaan, jossa kyllä nautin ranskalaisen vuohenjuustosalaatin. Mukava tapaaminen kerrassaan, ja siinä innostuksissamme soimme, että tammikuussa teemme retken Lontooseen, koska Elli on bongannut matkoja bussilla 50 ekee meno-paluu. Siitä sitten palailimme kotiin ja mua odotti kiva iso kirjekuori postilaatikossa. Taina-kummini oli lähettänyt mulle joulukalenterin, kiitos! Sen jo teippasin seinälle ja myös hauskan ranska-aiheisen sarjakuvan, joka tuli mukana:D. Illalla vietimme sitten Pedron synttäreitä keittiössä, virallisesti ne oli eilen, mutta juhlimme niitä lisää sitten perjantaina. Mutta jo eilen maistelimme vähän kakkua ja tanssimme keittiössä.

Tänä aamuna oli tutustumis käynti eddy currents eli pyörrevirtatutkimus-laboratorioon. Sen piti kestää yhteen asti, mutta päästiinkin jo ennen kahtatoista, joten nyt minulla oli muutama tunti aikaa lueskella kotona, ja ihme kyllä sen teinkin. Nyt aion matkata sinne musée l’orangeriehen unkarilaisen Silvian kanssa ja sen jälkeen on tiedossa jälleen ATHENS forum. Eräänlainen rekrytointi tapahtuma jälleen, käyn katsomassa, on siellä ainakin ilmainen buffet:D

Ainiin sitten myös sain idean juuri tältä Silvialta, kun hän oli ollut vaihdossa Wienissä ja sano että Wienin oopperan myytiin aina 2 eurolla lippuja oopperoihin viimehetkellä ja seisomapaikkoihin. Ajattelin sitten katsoa onko tällä tuollaista mahdollisuutta ja kyllä 5 eurolla pääsee seisomapaikalle. Onhan se varmaan raskasta seistä, mutta joulukuun alussa täällä tulee Coppelia, joten enköhän ainakin se baletin mene katsomaan, jos kerran viidellä eurolla pääsee ja en ole koskaan ollut oikeassa oopperassa, joten ehkä saan vaikka Ellin houkuteltua mun mukaan joskus kuuntelemaan jotainJ.