Nyt kirjoitan vähän paremmin kun viimeksi oli hätä ja hoppu. Muuten pahoittelen noita ihmeellisiä  virheitä noissa teksteissä, mutta ne ei johdu musta vaan jotain häiriöö näissä sivuissa. Niin mulla on menossa tosiaan se sellainen eurooppa viikko. Ihan mukavaa meitä on vaan sellanen 8 hegen porukka. Kurssi on materiaaleja, joten kiva välillä niitäkin, kun muuten olen pääasiassa tehnyt sitä tetaa ja logistiikkaa. Viikko on aika rankka, kun joka päivä 9-18, mutta toisaalta tästä ei ole koetta vaan ainoastaan esitelmä perjantaina, niin ei mikään ihan tappo:) Hassua kylä on, että olen  käynyt vähän samanlaisen kurssin Suomessa, mutta mikään ei kuulosta kovin tutulta:)

Eilinen päivä kului siis aikalailla siellä koulun penkillä. Kuudelta, kun kurssi loppui päätettiin lähteä sellaisen unkarilaisen tytön kanssa Musée de l'Orangeriehen. Tämä oli muuten aivan hyvä idea, mutta kumpikaan meistä ei tarkalleen tiennyt missä se on ja asiaa ei yhtään parantanut se, että satoi kaatamalla. Siellä sitten etsimme sitä kaatosateessa ja oli rintaliivejä myöten läpimärkä, kun vihdoin löysimme sen kello oli jo niin paljon, että totesimme, että turha mennä näin myöhään, kun emme ehdi olemaan kauaa. Palasimme sitten molemmat omiin koloihimme ja sovimme, että yritetään joku toinen päivä. Kotiin päästyäni kuivattelin itseäni ja ajattelin mennä aikaisin nukkumaan. Elli kuitenkin koputteli yhdeksän jälkeen ovella ja sanoi, että lähdetään Nicon, Bean, Fernandon ja Andreaksen kanssa elokuviin. Pienestä vastustelusta huolimatta Elli sai minut lähtemään. Elokuva oli nimeltään Le Prestige, en löytänyt Finnkinon sivuilta suomenkielistä nimeä, joten en voi kertoa sitä. Se oli oikein hyvä, suosittelen.

Tänään sainkin kun sainkin itseni aikasin ylös, vaikka eilen meni tosiaan myöhään. Lähdin äkkiä omalle koululle tulosteleen ja siitä suuntasin sitten sinne toiselle koululle. Tänään oli tiedossa kaksi laboratoriovierailua ja sitten luentoja. Ruokatauolla tuli pieni yllätys, koska täällä lakkojen luvatussa maassa, opiskelijaravintolan työntekijät päättivät sitten lakkoilla tänään, joten se oli kiinni. Suunnattiin sitten syömään kiinalaista läheiselle kadulle. Nyt illalla en kummempia ole ehtinyt puuhastelemaan, kävin kaupassa siinä se;D.