Niin se Kimmo sitten lähti sunnuntai-iltana. Saattelin kentälle ja palasin kotiin. Matkalla luin Kimmon Tytiltä ja Jyriltä lainaamaa Da Vinci koodia ja jäin ihan koukkuun. Kotiin päästyäni Rosa ja Luiz sitten heti äkkäsivät, että Kimmo on lähtenyt ja enää  ei kuulemma hyväksytty vähäistä oleskelua keittiössä, joten suuntasin sitten keittiöön istuskelemaan. Pelsimme korttia ilta myöhään asti, jonka jälkeen oli vielä pakko ahmia hieman kirjaa.

Maanantaina alkoi taas arki, ja Grand Amphin penkit kutsuivat minut sinne istuskelemaan koko päiväksi, kurssia oli taas kuuteen asti illalla, joten eilen en koulun lisäksi muuta puuhaillut kun illalla menin piipahtamaan Ellin luona. Ei oltukaan nähty muutamaan päivään, joten juttua riitti. Mun piti vielä lukea hieman koulujuttuja illalla, mutta en sitten saanut aikaseksi. Heräsin sitten tänään viiden jäljestä vähän lueskelemaan:) Aamun ekat luennot väsyttikin sitten pirusti.

Onneksi huomenna on vapaa niin voi nukkua aamulla pitkään. Tänään on ohjelmassa koulua kuuteen ja katsotaan sitten mitä ilta tuo tullessaan, lueskella pitäisi.