Torstaina aamu vierähti taas kieltentuntien parissa. Englannin tunnille olin kuolla, kun sain parikseni sellaisen pojan, joka puhui englantia aivan mahdottomalla ranskalaisella aksentilla. Siitä ei ottanut kylä selvää mitä hän yritti sanoa, mutta toisaalta ei munkaan ranskani niin kovin selvää ole, joten täytyy ymmärtää;).<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koulun jälkeen suuntasin taas tanssikoululle ja balettiin. Opettajana oli todella tiukka täti, mutta tunti oli hyvä. Ei kai huonoa tuntia tuolla ole olemassakaan. Taso oli korkea vaikka se oli olevinaan keskitaso, mutta ainakin puolet vaikuttivat ammattitanssijoilta, mutta pysyin mukana, joten ihan kivasti meni. Illalla menin vielä jazziinkin, mutta kampuksella, joten oli kunnon tanssipäivä.

 

Nyt on koulussa alettu meille antamaan harkkatöitä, ja tänään saimme jälleen yhden keissin. Tarkoituksena on selvittää miksi kannattaisi siirtää yhden tehtaan tuotantolaitos Unkariin, työ tehdään noin kymmenen hengen ryhmissä, ja onneksi minäkin löysin ryhmän johon liittyä. Koulun jälkeen en kummempia puuhaillut, kävin vähän kävelyllä ja jutustelin käytävässä naapureiden kanssa. Lisäksi yritin vääntää jonkinnäköiset CV:t ranskaksi ja englanniksi, sillä tarvitsen niitä ensi viikolla.

 

Jazztunti kului normaaliin malliin. Lopuksi me jotka tehdään sitä esitystä (anteeksi huono suomi: faire une spectacle) saatiin jo yhdet paidat esitystä varten, oikein tyylikkäät. Kun suuntasin tunnin jälkeen kotiin Pedro ja Luiz olivat lähdössä lasillisille läheiseen kuppilaan ja pyysivät mukaan. Tein sitten nopeusennätyksen vaatteiden vaihdossa, sillä  lupasin olla valmis neljässä minuutissaJ ja olin. Sain kehuja nopeasta toiminnasta;D. Lähibaarissa olikin jo pieni joukko meitä asuntolan asukkaita, joten liityimme seuraan. Nyt tulin kotiin ja painun pehkuihin, sillä huomenna alkaa Eurooppa viikko. Vaihdan koulua viikoksi ja se on viikon pituinen intensiivi-kurssi puolet luentoja ja puolet labraa. Toivottavasti se on kivaJ Huomenna kylläkin on tiedossa vain turisteilua, sillä tämän viikon idea on, että ihmiset voivat vaihtaa maata viikoksi opiskella ja samalla tutustua sen tapoihin ja nähtävyyksiin. Turisteilut on pakollisia muuten ei tule noppia;D, joten mäkin osallistun niihin. Ja onhan täällä aina uutta nähtävää, joten ei hätää.