Torstaina siis menin musée l'orangeriehen unkarilaisen Silvian kanssa. Monetin lummesalit olivat hienot ja kävimmekin katsastamassa ne ensin aluksi ja vielä toisen kerran ennen kun lähdimme pois. Muuten en ihan kamalasti teoksista välittänyt, Picassson taulut menivät yliymmärryksen ja en muutenkaan kokenuu mitään suuria taide-elämyksiä. Tästä menimme ATHENS foorumiin, ja siellä muutamalla ständillä uskaltauduin jopa kyselemään kesän työmahdollisuuksista, ihan vaan ranskan kielen testaamisen vuoksi. Itseasiassa Valeolla oli erittäin mielenkiintoisia työharjottelupaikkoja ja otin muutaman sähköpostin ylös sieltä ja jätin CV:n sinne. Illa kohokohta eli ilmainen ruoka osoittautuikin hankalammaksi, kun osasimme kuvitella. täytyi odottaa varttin yli 9, että sai syötävään. Ajattelin jo lähteä kotiin, mutta Silvia sai houkuteltua minut jäämään, ihan herkullinen patonki, brownie ja juoma olikin sitten tarjolla:D. Tämän jälkeen minun oli tarkotus vielä lähteä MIXiin bileisiin, muttta pää oli vähän pipi niin jäinkin illan välistä ja menin nukkumaan.

Eilen aamuselta oli koulussa sitten esitelmien valmistelua, kun kurssin koe korvattiin esitelmän pidolla. Tämä osoittautui vähän liiankin helpoksi tehtäväksi, saimme valita aiheen itse ja tehdä pareissa. Sain parikseni ranskalaisen Mohammedin, joka oli tehnyt ennenkin muutaman power point esityksen, sillä meidän slidet valmistuivat ennätys vauhdilla. Valitsimme aiheeksemme pyörrevirrat ja sen sovellukset ja saimme kohtalaisen esityksen väännettyä. Iltapäivällä kaikki ryhmät pitivät esityksensä ja sitten päästiin kotiin. Nopeasti vierähti koko eurooppa viikko, mutta oli oikein kiva vaihtelua.  

Kotimatkalla törmäsin Elliin ja mentiin sitten kahville ja krepille Porte d'Orleansiin. Iltasella suuntasin jazziin ja sen jälkeen oli Pedron synttärikemut meijän kerroksen keittiössä. Tarjolla oli ruokaa ja juomaa ja tuttuun tapaan ilta kului tanssin pyörteissä ja jutustellessa. 

Tänään kulutin koko päivän tanssireeneissä. Lähdin 12 ja tulin hetki sitten kotiin. Nyt alkaa olla esitykset kunnossa ja parempi onkin sillä enää kaksi viikkoa h-hetkeen.