Netti toimii taas, tai on nyt toiminut jo jokusen päivää!! Maananatai-iltana sain taas kokea kamalan aerobicin, mutta on siellä nyt käytävä, kun olen siitä maksanutJ Nyt on siis lomaviikko ja ei mitään erikoisia suunnitelmia ollut tälle viikolle. Ellin kaveri Otto tuli pistäytymään maanantaina täällä talolla ja me nautittiin sitten viiniä uusista hienoista viinilaseista ja jutusteltiin. Illan päätteeksi luvattiin brasilialaiselle Luisille, että tullaan käymään sitten vähän sambailemassa, kun hän asuu Riossa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen lähettiin syömään tohon kampuksen ruokalaan, mutta siellä oli sattunut jonkinnäköinen kloorivuoto uima-altaasta juomaveteen, joten ei sitten päästy syömään. Päätettiin sitten mennä läheiseen puistoon juomaan kahvit ja syömään sellaiset suolaiset lätyt, oli nätti ilma, joten ei kyllä haitannut, että piti istua ulkona.

 

Koulun pitäisi nyt virallisesti alkaa maanantaina, mutta vieläkään ei ole tietoa lukujärjestyksistä. Täällä ei niin hoppuilla, mutta toivottavasti jotain näkee ennen maanantaita. Tänään menen hoitelemaan vielä vähän ilmoittautumisia koululle, kun täytyy tulostella jotain papruja. Jos vaan onnistuu niin aion myös osallistua sellaiselle Eurooppa viikolle, siinä mennään johonkin toiseen eurooppalaiseen kouluun viikoksi opiskelemaan. Siinä olisi vaihtoehtona Espanjaa, Tsekkiä, Italiaa ja vaikka mitä, mutta mä taidan nyt tyytyä toiseen Pariisilaiseen kouluun, kun siinä oli mielenkiintoinen kurssi vaihtoehto. Toinen samanlainen viikko on keväällä, silloin voin vaikka sitten suunata kauemmaksi.

 

Eilen illalla lähdettiin Ellin kanssa vähän shoppaileen tai tarkoituksena oli katsastaa Pariisin suurimmat tavaratalot Printemps ja Galeries Lafayette. Eihän me sitten ehditty, kun tonne Lafayttelle, kun sekin oli niin suuri ja siellä oli jotkut alennus päivät. Paljon oli katseltavaa ja vaate-, kenkä-, ja asusterivistöt vain jatkuivat. Siellä siten kuolattiin kaikkia tyylikkäitä vaatteita, eihän meillä niihin oikein moneen varaa ollut, kun kaikki oli merkkivaatteita tai jotain. Kyllä sieltä kuitenkin kassiin eksyi muutama paita, ne kuitenkaan edusta mitään merkkiä;D. Täytyy kuitenkin lähteä sitten katsastamaan tuo Printemps joku toinen päivä, kun siellä on kuulemma myös tosi hieno terassi ja makeat näköalat.