Helou vaan kaikille!! Mulla olisi ollut melkein valmis uusi kirjoitus tanne mutta se on  word-tiedostona tuolla koneella ja naa paatti katkaista meidan nettiyhteyden. Tai juttu meni niin etta siita olisi pitanyt maksaa 16 euron vuosimaksu, kukaan vaan ei ollut kertonut. Joten melkein kaikkien nettiyhteys sitten katkes ja nyt pitaa menna maksaan ja joskus viikon paasta sen saa sit taas. Kauhee, kun on niin tottunut siihen ja nyt ei paasekaan surffailee. Eika voi puhua Kimmolle, eika aitille eika isille eika kellekaan...kaaaaak!!

No kuitenkin viikko on mennyt tosi nopeasti, paljon on taas ehtinyt puuhailemaan. Olen kaynyt nykaritunnilla, joka oli hieman hassu, mutta hyva ja jazzissa, joka oli erinomainen. Ollaan Ellin kanssa tavattu Suomalainen tytto joka asuu la Defencessa ja opiskelee siella. Kayty vahan juhlimassa sellaisen virolaisen tyton kanssa; johon tutusruin viime viikolla ja juotu viinia ja syoty paljon patonkia.

Tiistai iltana olin jo ihan poikki kun olin kopko paivan ollut liikenteessa, mutta sitten viela illalla Kolumbialainen Jovanna ja Espanjalainen Nicolas sai mut houkuteltua lahteen yhtiin pirskeisiin, jotka oli  Maison de l'Institut des Agricoloressa. Tama talo oli kylla huomattavasti tyylikkaampi ja hienompi kuin meidan. Mutta niin on kaikki muutkin talla alueilla, mutta on ne myos vahan kalliimpiakin.

Nyt viikonloppuna aion viettaa aikaa Marjukan kanssa, kun se on tullut tanna Pariisiin. Kivaaa!! Lauantaina on sellanen taiteiden yo, etta sinne ainakin mennaan. 

Arsyttava kirjottaa taalla koululla kun naa nappaimet on eri jarjestyksessa ja taa on hidasta! Mutta kuulumisiin! Haleja kaikille!!!!