Perjantaina meillä oli siis viimeinen kielikurssi päivä, sen kunniaksi meille tarjottiin aperatiivit, Kirit. Kir on sekoitus kuohuviiniä ja mustaherukkalikööriä, yleinen täällä, lisaksi saatiin pientä naposteltavaa.Iltapäivällä päästiin ihanaan ranskalaiseen tunnelmaan, kun katsottiin Amelie. On se vaan niin ihan elokuva, ja oli kiva katsoa kokonaan ranskaksi, ilman suomalaisia tekstejä. Illalla menin sitten taas jazziin, ja oi se opettaja on kylla hyvä, ja vaikka tunti on vähan hassuun aikaan, 21.00-22.30 perjantai iltana niin aion kyllä käydä siellä.

Launtaina tapasinkin sitten Marjukan, sovimme treffit Eiffelin juurelle ja sinne Marjukka saapuikin sellaisen Saksalaisen Maxin kanssa. Istuimme puistossa ja katselimme ihmisiä ja vaihdoimme kuulumisia. Molemmat valittivat espanjalaisten suuresta määrästä, mutta muuten kokemukset olivat olleet positiivisia puolin ja toisin. Eiffeliltä menimmekin sitten mun luokse laittamaan ruokaa. En tosin omista mitään ruuanlaittovälibeitä, joten ensin täytyi suorittaa pieni lainailu kierros. Naapurihuoneista sitten padat ja kattilat loytyivät. Siellä sitten kokkailtiin ja nautittiin viiniä, hyvässä seurassa.

217259.jpg

Launtaina oli myös tiedossa Nuit Blanche. Aluksi ajattelimme lähteä isolla porukalla talolta, mutta hetken asiaa mietittyäni totesin, että parempi lähteä keskenään, jos haluaa jotain nähdä. Espanjalaisten kanssa liikkuminen on meinaan aika hidasta ja paatyy aina vaan baariin. Koska Nuit Blanchessa oli kuitenkin tarjolla paljon kulttuuria ja muuta niin ajattelimma nauttia hieman niistä. Päädyimmekin sitten Pomppiduu keskukseen, sinne oli ilmainen sisäänpääsy Nuit Blanchen ansiosta. Saimme sitten nauttia valokuvanäyttelystä ja julistenäyttelystä. Osa valokuvista oli tosi oivallisia, ja mun lemppari teos oli siellä sellainen aakkosjuttu. Laitan kuvan, sitten kun mun netti taas toimii.

217258.jpg

Centre Pomppiduusta suuntasimme Bercyyn ja kansalliskirjostolle, siellä oli eräänlainen valoshow, moderni karaoketapahtuma ja paljon ihmisiä. Illlan päätimme vielä istuen baarilaivaan, joka ei kyllä liikkunut, Seinen varrelle. Siitä Marjukka sitten suuntasi Maxin luokse ja minä nappasin Ellin kanssa taksin. Jutusta ei käynyt ilmi, mutta tosiaan Ellikin liittyi seuraamme jossain vauheessa, kuten myös Ellin kaveri Otto, joka oli viikonloppu lomalla Pariisissa.

Sunnuntaina oli aivan mahtava sää, joten päivä kului ulkona. Nautimme aamukahvin läheisessä puistossa, makoilimme kampuksen nurmella ja löysimme tosi hauskan kirpputorin, josta ostin muutaman viinilasin, niin ei tarvi enää mukista hörppiä. Illalla meidan talolla oli viela tervetuloa tapahtuma, jossa tarjottiin lämmintä olutta :).

217261.jpg

 Kimmokin tilas tänne lennot, joten se tulee heti samana päiväna, kun äiti ja Laura lähtee, eli 2. päivä marraskuuta. Ja muuten myös kaverini Riitta tulee Pariisiin, 22 tätä kuuta, kun Disneylandissa on sesonki sillon ja se menee töihin. Täytyy sillon mennä ehkä Disneyhin.