Olipa eilen kiva herätä, kun postilokeroon oli tullut kortti Sipo-tädiltä. Kiitos Sipo! Eilen sitten tuli käytyä Louvressa. Lähdettiin aluksi pienellä porukalla Musée d’Orsayhin, mutta koska oli kuukauden ensimmäinen sunnuntai, ja tälloin kaikki museot ovat ilmaisia emme  menneetkään Orsayhin, koska sinne oli aivan tajuttoman pitkä jono. Varmaan muutaman tunnin olisi saanut odotella sisään pääsyä, noh päätimme sitten yhteistuumin, että mennemme sitten Centre Pomppiduuhun. Matkalla kuitenkin huomasimme, että Louvreen ei olisi kovin pitkä jono, tai ainakin se eteni nopeasti.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Menimme sitten Louvren jonoon ja hetkessä olimme sisällä.  Paikka on valtava, jotn meidän täytyi valita minkä osaston haluamme nähdä valitsimme sitten ranskalaiset veistokset ja Mesopotamian. Louvressa tosiaan on neljä kerrosta ja kaikissa paljon osastoja, joten kaikkea on lähes mahdoton nähdä kerralla. Veistokset olivat mahtavan näköisiä, ja vaikka en mikään tämän lajin taiteen suurkuluttaja olekaan, oli siellä hienoa, joten varmasti menen vielä toisenkin kerran.

 

Lopuksi meidän täytyi sitten vielä nähdä Mona Lisa, koska osa pojista oli sitä mieltä ettei tule enää toista kertaa käymään. Samaisessa kerroksessa oli myös Milon Venus ja  Lois XV:n aikaiset kruununjalokivet. Mona Lisa hymyili meille siis salaperäistä hymyään, ja nyt on tullut sekin nähtyä. Kierroksen jälkeen olimme kaikki ihan poikki ja väsyneitä, joten päätimme palkita itsemme herkullisilla crepeillä Latinalaisessa korttelissa.

 

Tänään sitten oli elämäni kamalimmalla aerobic tunnilla, kun minä pikku johanna 13-vuotta, pidin ensimmäisen jumppatuntini niin voin valehtelematta sanoa, että olin parempi. Tämän herran tarkoitus oli vaan marssittaa meitä noin tunnin ajan, ja itse hän ei jaksanut edes marssia kunnolla. Musiikit oli jotain kamalaa vanhaa jumputusta ja sarjasta ei ollut tietoakaan saatika laskuista.. kaikki vaan pitäisi tehdä itseJ

 

 Tänään siis alkoivat kampuksen liikunta-aktiviteetit. Huomenna minulla on tiedossa nykytanssitunti, ja toden teolla toivon, että se on parempi. Eiköhän! Nyt menen vielä hetkeksi keittiöön,  josko sieltä löytyisi vielä seuraa. Eilen ainakin sain mukavan keskustelun Algerialaisten poikien kanssa Ramadanista;D.