Ihan sika ärsyttävää, tänä aamuna alkaa koulu, mutta kukaan vaan ei ole vaivautunut kertomaan missä ja milloin. Lupasivat laittaa tällä viikolla tiedon nettiin, mutta eipä ole näkynyt. Nyt menen sitten kahdeksaksi kouluun ja toivon, että saan jonkun näköisen tolkun asioista. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viikonloppu sujui oikein mukavasti. Lauantai-iltana lähdettiin piknikille Pont des Artsille, ja siellä oli tosi ihanaa. Se on sellainen kävelysilta ja siellä oli paljon ihmisiä syömässä ja juomassa eväitään. Oltiin siellä taas brasialais-, espanjalais-, kolumbialais, suomalaisvoimin. Ilta sujui oikein mukavasti, kunnes kylmyys ajoi meidät ensin Louvren sisäpihalle tuulta pakoon ja sitten takaisin asuntolaan.

 

Eilen käytiin sitten Rosan ja Ellin kanssa katsastamassa Printemps-tavaratalon terassi ja se oli erinomainen. Se oli yhdeksännessä kerroksessa ja sieltä oli huikeat näkymät Pariisiin. Siellä sitten nautimme lounaan ja katselimme maisemia. Tämän jälkeen kiertelimme tavaratalossa ja sitten kävimme katsastamassa Ooppera-talon ja hieman muita paikkoja.