Hmm, kamalia päätöksiä pitää tehdä, kun koitan miettiä ostaisko vähän kuukausilippua vai vuosilippua vai kertalippua vai mitä?!! Metrolipusta siis valittelen. Tästä kampuksen edestä on siis erittäin hyvät metro yhteydet kaikkialle Pariisiin, hyppää vaan kyytiin, niin pääsee! Champs-Elyseelle mennee joku 10 minutsuikkelia ja koululle pääsee vielä nopeammin.  Koluun on kyllä vaan joku vähän runsas kaksi kilometriä, mutta en tiedä tuleeko sitä aina käveltyä. Hmmm! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen tapasin tosiaan sen toisen suomalaisen, joka on täällä. Nimeltään hän on Elli. Käytiin tutustumaan tohon kampuksen ruokalaan,  se oli oikein mukava, parempi kuin juvenes! Ja aika edullinen myös, opiskelijoilta vain 2,75. Sai leipää, ja salaattia, pääruokaa ja jälkkäriäkin. Oikein viihtyisä paikka, joten mennään sit tänäänkin.

 

Hieman kävimme Ellin kanssa myös turisteilemassa. Kuljettiin Louvren lähistöllä ja ihasteltiin maisemia, uuh kaunista! Nautittiin myös ranskalaiseen tapaan creppejä puiston penkillä. Vähän pällisteltiin riemukaarta ja kyllä se Eiffelikin sieltä pilkisti.

 

Tänään sain myös hankittua sitten täkäläisen liittymän. Aika helposti onnistu sen kanssa, puhelut on vaan sillä aivan äly kalliita, joten kannattanee lähettää viestiä, jos täällä haluaa ottaa yhteyden johonkin. Sen numero löytyy tosta blogin reunasta, mutta saa mun suomalaiseenkin numerron viestittää, jos mieli tekee!

189270.jpg 189268.jpg