Päivä alkoi oikein mukavasti, sain lähdettyä heti aamusta lenkille, ja puistossa oli kaunista ja paljon ihmisiä lenkkeilemässä. Mutta sitten tulin kotiin ja ajattelin mennä suihkuun, paiskasin oven kiinni ja suuntasin suihkun ovella ja huomasin, että olin sitten unohtanut avaimen. Hienoa, seison pyyhe päällä käytävässä shampoo pullo kädessä. Siinä sitten koputin Rosan oveen ja pyysin lainaan jotain palttoota, että kehtaisin lähteä hakemaan vara-avainta. Jollainen kyllä löytyy, mutta se on tuolla respassa toisessa talossa. Noh, selvittiinpä siitäkin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen löysin sitten sen mukavan tanssikoulun. Studio Harmonic oli Bastillen aukion lähellä, noin 15-20 minsan metromatkan päässä. Menin keskitaso-edistyneet tunnille, ja onneksi tuolle, koska ensin ajattelin mennä edistyneet, mutta tossakin oli riittävästi. Siellä oli sellainen oikein taitava mies opettaja ja ihan oikea pianisti! Tunti oli erittäin hyvä, ja ostinkin nyt sitten 20 kerran kortin tuonne. Paikka oli tosi iso siellä oli 9 salia, ja tuntitarjonta erittäin kattava, balettia, jazz, hiphoppia, salsaa, nykäriä, raggaa, r’n’b yms, yms. Pitää käydä koittaan jotain muutakin siellä sit.

 

Kotimatkalla törmäsin sitten noihin espanjalaisiin ystäviini ja lähdin niiden kanssa käymään Notre Damessa. Oikein kaunishan se oli, mutta koska oli lauantai niin turistine määrä oli valtava.

 

Sattui muuten hauskasti, törmäsin yhteen lukio tuttuun. Mä en muista sen pojan nimeä, mutta muistaakseni se harrasti sirkusta. Jos joku TYKkiläisistä muistaa sen niin kertoo mulleJ Tosiaan olis ollut tosi kiva jäädä kyseleen siltä mitä, kuka, häj, kun se varmaan asuu täällä kampuksella myös, mutta en mitenkään ehtinyt kun noit espanjoolit kiiteli edellä ja yritin pysyä porukassa.

 

Nyt lähdetään Elin kanssa ranskalaiselle aamupalalle, täytyy vaan ensin etsiä joku suloinen kahvila.