Ei tullutkaan tylsä koti-ilta eilen vaan lähdimmekin Ellin ja Jean-Paulin kanssa vähän Chateleelle. Jean-Paul, on eräs miekkonen jonka tapasimme kun olimme syömässä täällä kampuksen ruokalassa. Hän vaan tuli meidän pöytään istumaan ja jutusteli meidän kanssa, lopuksi vaihdettiin vielä yhteystietoja. Eilen hän sitten soitti Ellille, ja sovittiin, että nähdään.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jeen-Paulilla oli sitten auto ja lähdettiin huristelemaan kohti keskustaan. Ranskalaisten ajotyyli on kyllä aika hulvaton, joten mä en täällä autonrattiin menisi. Noh, kuitenkin suunnattiin keskustaan, ja arvatkaas siinä heti tuli sellainen yli tuhatpäinen lauma rullaluistelijoita letkassa. Täällä on kuulemma tapana, että joka perjantai ja lauantai rullaluistelijat kokoontuvat ja luistelevat tietyn reitin. Se oli kyllä hauskan näköistä.

 

Autopaikan löytäminen Pariisissa ei ollutkaan mikään helppo nakki, kierreltiin lähemmäs puoli tuntia, että saatiin auto parkkiin. Suunnattiin sen jälkeen istumaan tunnelmalliseen kuppilaan, oli mukavaa jutella oikean ranskalaisen kanssa, ja erittäin positiivista oli että tajusin melkein kaiken. Onnistuttiin kehittämään keskusteluja ihan oikeistakin aiheista;D. Siinä sitten kierreltiin vähän paikkoja. Lopuksi istuttiin vielä paikkaan, jossa on aina live-musaa. Sellainen rokki paikka se oli. Sisään ei maksanut mitään, mutta taitaapi olla artistien kulut laitettu juomiin, ostin meinaan sitten 6 euron veden. En osannut ihan varautua.

 

Chatelet on kyllä alueena erittäin kaunista, paljon baareja, ravintoloita ja kahviloita. Baarin jälkeen ei myöskään tavinnut ostaa hikistä hotdogia yöpurtavaksi vaan tarjolla oli kreppejä ja patonkeja.

 

Nyt sain vihdoin päätettyä tanssikoulun, jota menen kokilemaan. Joten suuntaan yhdeksi vähän tanssahtelemaan, saa nähdä mitä siitä tulee. Sen jälkeen mennän varmaankin tohon kampukselle syömään ja sitten taas katsotaan mitä ilta tuo tulleessaan.

195529.jpg