Juhlat olivat ihan tosi mukavat. Ne alkoivat niin, että kaikki menivät ykkös kerrokseen, ja siitä alettiin sitten kiertämään huoneita. Yksi sellainen pikku juttu siinä vaan oli, että kukaan ei varmaan ollut kertonut ykköskerroksen asukkaille, että tänään oli tällaiset pirskeet, joten ykköskerroksen saimme vain kävellä läpi. Eipä ollut kovin suurta osaan ottoa myöskään kakkos eikä kolmoskerroksessakaa. Kolmonen on kuulemma kiinalaisten kerros ja ne ei välitä tällaisesta. Mutta neloskerroksesta alkoi jo löytymään enemmän tarjottavaa, viitos kerros (mun kerros) olikin sitten oikein terästäytynyt ja täältä yli puolet oli vääntänyt jotain naposteltavaa. Tarjolla oli suurimmaksi osaksi leipiä erilaisilla täytteillä, oli kalaa, rapua, kaikenmaailman tahnoja ja mömmöjäJ ja juomana sangria oli ehdoton suosikki. Koska varsinkin viitoskerros on espanjalaisten hyvin asuttama oli tämä siis aivan normaalia. Tässä alla mun ja Ellin herkut.

 

204021.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Juomat maistuivat ja leivät upposivat hyvin kaikille, ja porukkaa oli paljon kuljeksimassa. Nuo brasilialaiset, kolumbialaiset ja venezuelalaiset innostuivat myös tanssimaan salsaa, ja hyvältä se näyttikin, kun askeleet oli kaikilla heillä hallussa. Vähän ennen kolmea minäkin sitten väsähdin ja siirryin nukkumaan. Olin niin poikki ettei käytävän melu mitenkään haitannut uniani. Toivottavasti tällaisia tulee lisää, sillä oli kivaa, ja ei tarvinnut lähteä kauas kotoaJ

 

Tänään sitten oli taas baletin vuoro, ja oli se taas vaan niin mukavaa. Nyt iltapäivällä siten uskaltauduttiin Ellin kanssa myös kokeilemaan pesukoneita. Tähän asti olen pessyt käsin, kun nuo pesukoneet on tuolla toisessa talossa ja ne maksaakin. Meillä kävi hyvä säkä, kun siellä sattu olemaaan sitten vapaata. Neljästä koneesta ehjiä oli tosiaan vain kaksi, joten niillä sitten kahden talon noin varmaan 400 asukasta pyykkää. Kuivausrumpujen kanssa ei onnistanut, joten tarvitsi tuoda pyykit sitten tänne huoneeseen kuivumaan, mutta sain kuin sainkin kaikki mahtuman jonnekin. Taidan suosia kyllä nyrkkipyykkiä enimmäkseen, ja vaan lakanat, pyyhkeet ja joskus jotkut vaatteet saavat nauttia pesukoneen palveluista.

204020.jpg